Fiets afstelling

 
1.jpg

Een goede fiets afstelling is belangrijk om hard te kunnen fietsen maar ook essentieel om blessures te voorkomen. Jeugdige rijders groeien nu eenmaal hard. Hierdoor is het regelmatig zo dat de fiets afstelling niet meer optimaal is.  

Daarom wil FytekPro Sportslab graag enkel voor middelkamp jeugdleden de mogelijkheid bieden om voor een zeer gereduceerd tarief (15 euro) een simpele fiets meting te doen om te zien of je nog goed op je fiets zit.  Hier ben ik ongeveer 30 minuten mee bezig. Ik adviseer dit 2 keer per jaar te doen, 1 keer in het voorjaar rond januari/februari en 1 keer rond juli/augustus. 

Soms kan het ook verstandig zijn wanneer er overgestapt wordt op een andere fiets dat je dit dan ook doet zodat je direct goed op je fiets zit. 

Met behulp van een video analyse kijk ik de zit na waarbij er gekeken wordt naar zadelhoogte en zadelpositie, stuur hoogte de afstelling van de schoenplaatjes. 

Normaal kost een simpele fiets meting 35 euro en voor een uitgebreide meting met lichamelijk onderzoek ben je 70 euro kwijt. Voor de middelkamp Jeugd leden biedt FytekPro Sportslab deze simpele meting aan voor 15 euro. 

Wil je graag een fiets afstelling bel of stuur me een berichtje op 0619658507 en dan gaan we kijken in het FytekPro Sportslab in Heinkenszand om je optimaal op je fiets te zetten. 

 

FytekPro Sportslab / www.fytekprosportslab.nl / eigen erf 6 Heinkenszand / 0619658507 

 
Logo groot.jpg